torsdag 15. januar 2009

Frist for bidrag til #4

I midten av februar ('medio', for å bruke forlagsbransjeterminologi) slippes #4 av tidsskriftet Jeg! med temaet a poem should be read once and then destroyed. Forhåpentligvis vil bladet være til salgs før Ingebrigt Steen-Jensens seminar om vinnerkultur går av stabelen/hengslene i regi av årets By:Larm. Vi ønsker fortsatt bidrag, men når vi nå hevder at denne utgaven vil skille seg ut fra de tidligere utgavene, så er ikke dette fordi kommunikasjonsrådgiveren vår har bedt oss om å si det ("salget av #3 stuper - vi trenger noe nytt!"). Faktum er at #4 vil skille seg ut grunnet et annet format. For bidragsytere gjelder da følgende retningslinjer:

- vi tar bare imot originaler, og ikke dataskrevne tekster som potensielt sett har en digital kopi liggende. Håndskrevne bidrag foretrekkes.
- vi ønsker bidrag som forholder seg til temaet, enten form- eller innholdsmessig. Vi vet ikke hva dette innebærer.
- ingenting vil bli publisert på nett.
- om du av en eller annen grunn ser deg nødt til å sende dine bidrag digitalt, ber vi deg slette originalen, den sendte e-posten og eventuelle cookies som kan spore teksten. Har du en time capsule koblet til din maskin (som overvåker alle dataendringer og gjør det mulig at fortiden bringes til deg når du måtte ønske det) ber vi deg instendig om å ikke fortelle oss dette.

send dine bidrag til

Arne Borge
General Birchs Gate 32A
0454 Oslo
merk konvolutten "Jeg!"

Fristen for innsendte bidrag er lørdag 31. jan. Poststempling samme dato godtas.